Κατερίνα Θεοχάρη

Γεννήθηκε στην Κρήτη, μεγάλωσε στην Αθήνα και πήρε το πτυχίο της στα Ναυτιλιακά Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Η έφεση της στον χορό και η αγάπη της για το ταγκό (tango) την οδήγησαν στην Αργεντινή, για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Τέχνης (Universidad Nacional De Las Artes) του Μπουένος Άιρες (Buenos Aires). Όπως η ίδια αναφέρει, το tango είναι ένας τρόπος βαθύτερης επικοινωνίας μέσα από την αγκαλιά και ελεύθερης έκφρασης μέσα από τη μουσική.

Η εναρμόνιση της φυσικής σωματικής κατάστασης με τον χορό, καθώς και η θετική ενέργεια που δημιουργείται ανάμεσα στους χορευτές, την ώθησαν να ασχοληθεί παράλληλα και με τις ενεργειακές θεραπείες με την μέθοδο Pranic Healing (Σύστημα Τεχνικών Ενεργειακής Θεραπείας που ανέπτυξε ο Grand Master Choa Kok Sui (MCKS) ).

Ξεκίνησε την εκπαίδευση της με σεμινάρια στην Αθήνα το 2008 και συνέχισε τις σπουδές της στo Buenos Aires, όπου και πιστοποιήθηκε ως δασκάλα και θεραπεύτρια του Pranic Healing αποκτώντας τον τίτλο βαθμίδος Associate Pranic Healer (Πιστοποιημένη Ενεργειακή Θεραπεύτρια) .
Εργάστηκε ως θεραπεύτρια για έξι χρόνια σε σπα(spa) και ξενοδοχεία της Αργεντινής (όπως το FAENA – Leaders Hotels) και στην συνέχεια δημιούργησε το δικό της Θεραπευτικό Κέντρο στο Buenos Aires : “Katerina Healing”.

Παρακολούθησε στην Ουρουγουάη σεμινάρια με την Μάστερ Marilag Mendoza με θέματα: ενεργειακό λίφτινγκ προσώπου (Face Lift), ενεργειακή γλυπτική σώματος(Body Sculpture), ενεργειακή κυτταρική θεραπεία (Cellular Healing). Τεχνικές τις οποίες εφάρμοσε με εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολύ κόσμο.
Αποτέλεσε και Υπό – Δικαιούχος για την διδασκαλία και για την διάδοση του Pranic Healing, το 2016 στην Αργεντινή, και το 2017 στην Αθήνα, καθώς και Δασκάλα Ενεργειακής Θεραπείας στα σεμινάρια MCKS Pranic Healing Basic (Ενεργειακή Θεραπεία – Βασικές Τεχνικές).

Μετά από πολύχρονή πρακτική στη Γιόγκα (Yoga) και βλέποντας τα οφέλη στο σώμα της, είχε την εσωτερική ανάγκη να εμβαθύνει και στην διδασκαλία της. Παρακολούθησε στην Αθήνα το πρόγραμμα διδασκαλίας του Yogaworks 2018-2019, αποκτώντας το Δίπλωμα Εκπαιδευτή Γιόγκα : Yoga Training Diploma (RYT200 Yoga Alliance), πάνω σε μια πρακτική που συνδυάζει τη ροή της Vinyasa με την έξυπνη αλληλουχία θέσεων(Asana), και που έχει επιρροές από Hatha, Ashtanga, Iyengar και Viniyoga.

Από το 2017 διαμένει στην Αθήνα. Τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με δυο σχολές χορού ως δασκάλα Yoga . Παραδίδει ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα γιόγκα και ενεργειακών θεραπειών.

ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ

• Ναυτιλιακά Οικονομικά (Πανεπιστήμιο Πειραιά)

• Γιόγκα:
– Yoga Training Diploma (RYT200 Yoga Alliance)

• Ενεργειακές θεραπείες:
– Associate Pranic Healer (Institute Of Inner Studies of MCKS – Phillipines)

• Επιμέρους πιστοποιητικά εξειδίκευσης σε τεχνικές ενεργειακής θεραπείας του Master Choa Kok Sui:

– MCKS Pranic Healing (Ενεργειακή Θεραπεία)

– MCKS Advanced (Εφαρμοσμένη Ενεργειακή Θεραπεία)

– MCKS Arhatic Yoga 1-2 (Συνδυασμός τεχνικών Γιόγκα με ισχυρούς διαλογισμούς για την επίτευξη Πνευματικής Ανάπτυξης και εξισορρόπηση του Ενεργειακού και Φυσικού Σώματος)

– MCKS Superbrain Yoga (Ασκήσεις Γιόγκα για την Όξυνση της Εγκεφαλικής Λειτουργίας)

– MCKS Pranic Psychotherapy (Ενεργειακή Ψυχοθεραπεία)

– MCKS Praning Crystal Healing (Ενεργειακή Θεραπεία με Κρυστάλλους)

– MCKS Psychic Self Defense (Ενεργειακή Ψυχική Αυτοάμυνα)

– MCKS Kriya Shakti (Ενεργειακές Τεχνικές για επίτευξη Ευημερίας)

– MCKS Achieving oneness with the Higher Soul (Ενεργειακή Ενσωμάτωση με τον Ανώτερο Εαυτό)

– MCKS Spiritual Business Management (Ενεργειακό Business Management Πνευματικότητας)

– MCKS Pranic Face Lift and Body Sculpting (Ενεργειακό Λίφτινγκ Προσώπου και Γλυπτικής Σώματος)

– MCKS Cellular Healing (Ενεργειακή Κυτταρική Θεραπεία).

Μείνετε σε επαφή μαζί μας