Ενεργειακή Θεραπεία

Ενεργειακή Θεραπεία – (Καθαρισμός Ενέργειας και Αύρας του ατόμου) με τη μέθοδο Pranic Healing.

Το Pranic Healing είναι ένα σύστημα τεχνικών ενεργειακής θεραπείας no-touch (χωρίς άγγιγμα), που ανέπτυξε ο Grand Master Choa Kok Sui (MCKS).

Οι τεχνικές αυτές, διαχειρίζονται τις φυσικές πηγές της ζωτικής ενέργειας (γνωστή και ως πράνα/ prana), για την θεραπεία του ενεργειακού και φυσικού σώματος. Το prana είναι η αόρατη βιοενέργεια που κρατά ένα σώμα ζωντανό.

Οι τεχνικές ενεργειακής θεραπείας μπορούν να εφαρμοστούν και εξ αποστάσεως, μέσω τηλεσυνεδρίας, και έχουν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

• Αύξηση της Ζωτικής Ενέργειας
• Δυνατό Ανοσοποιητικό Σύστημα
• Πνευματική Διαύγεια
• Θετική Σκέψη και Ηρεμία
• Ανακούφιση Πόνων και Βελτίωση σε θέματα Υγείας

Το Pranic Healing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική Ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Εάν μία πάθηση είναι σοβαρή ή αν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν εξειδικευμένο γιατρό πέραν του πιστοποιημένου Ενεργειακού Θεραπευτή σας.

Θεραπευτική Yoga

Η Yoga είναι η ένωση του σώματος με το νου και το πνεύμα και δημιουργεί ευεξία.

Μέσα από τις εναλλαγές θέσεων (Asana), τις αναπνοές και τον διαλογισμό, το άτομο οξύνει την συνείδηση του, κατέχει την πλήρη λειτουργία των αισθήσεων του, και αποκτά μια βαθύτερη επίγνωση επιτυγχάνοντας την πνευματική διαύγεια.

Ορισμένα από τα οφέλη της είναι η ψυχική ηρεμία, η βελτίωση της αναπνοής, η ενδυνάμωση του κορμού, η σωστή στάση σώματος, η ισορροπία, η ευλυγισία, η βελτίωση του κυκλοφοριακού συστήματος.

Επιπλέον, κάνοντας κάποιος Yoga προετοιμάζει σωστά το σώμα του για ασχολίες όπως ο χορός και οι αθλητικές δραστηριότητες.

Energy Counselling

Συχνά οι άνθρωποι δεν έχουν την αυτογνωσία να αναλύουν αποτελεσματικά με τα συναισθήματά τους, έτσι το πρώτο βήμα είναι να διευρύνουν την ευαισθητοποίησή τους. Μια απλή διαδικασία, που χρησιμοποιείται για την άμεση απομάκρυνση των εμποδίων που έχουν εντοπιστεί, επιφέρει μια αλλαγή στο μυαλό, ένα άνοιγμα, μια πιθανότητα. Τότε είναι καιρός να απαντήσουμε στα ερωτήματα που πραγματικά έχουν σημασία στην αλλαγή ή τη βελτίωση της ζωής μας. Τί είναι αυτό που θέλουμε να προσθέσουμε.

Η Ενεργειακή Καθοδήγηση είναι στην πραγματικότητα η Διαχείριση Ενέργειας, μία μέθοδος που διαφέρει σημαντικά από την καθοδήγηση, τις συμβουλές, τη θεραπεία ή την παροχή συμβουλών. Είναι μια διαδικασία, μια σχεδιασμένη συμμαχία μεταξύ συμβούλου και ατόμου ή ομάδες, όπου η σχέση αυτή δίνει συνεχώς όλη την εξουσία πίσω σε εσάς.

Πιστεύουμε ότι γνωρίζετε τις απαντήσεις σε κάθε ερώτηση ή πρόκληση που μπορεί να έχετε στη ζωή σας, ακόμα και αν αυτές οι απαντήσεις φαίνονται να είναι κρυμμένες μέσα σας.

Οι αλλαγές στην ενέργεια… στη σκέψη, στην αίσθηση, ή απλά στην ύπαρξη μπορούν να κάνουν μια δραματική αλλαγή που στιγμιαία ωθεί τα άτομα να κινηθούν στο δρόμο τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μας, το βιώνουν αυτό στην πρώτη τους συνεδρία.

Μείνετε σε επαφή μαζί μας